Comments are off for this post

Warme opening Dokkum Cultureel 2019

3 juni 2019

Warme opening Dokkum Cultureel

DOKKUM – ‘Muzikanten zoals je ze zelden voorbij komt’, ‘technisch overweldigend goede band’, ‘bijzonder dat zo’n groep hier in Dokkum was vandaag’; de reacties op de opening van Cultureel Dokkum afgelopen zondag waren lovend. Bij Grand Café de Waegh in de Grote Breedstraat speelde op die opening de band Marutyri. De belangstelling was ondanks de warmte groot.

Marutyri is een Rotterdamse instrumentale jazz- en fusionband, smaakvol en virtuoos. De diepe en stevige grooves, intense harmonieën, verhalende solo’s en goed gearrangeerde stukken, maken dat Marutyri uniek is in de huidige muziekwereld. Bij Grand Café de Waegh was het goed toeven voor het publiek, dat zowel in de zon als in de schaduw een prima plek wist te vinden bij het openluchtconcert.

7 juli ‘Helden van Toen’

De stichting Dokkum Cultureel organiseert sinds de zomer van 2009 op vier zondagen in de zomermaanden een openluchtconcert met een informele, terras-achtige sfeer. Voor de optredens wordt gezocht naar een mix van verschillende stijlen. Zondag 7 juli vindt de eerstvolgende editie van Dokkum Cultureel plaats. Op De Zijl in Dokkum is dan het gratis toegankelijke meezingconcert ‘Helden van Toen’.

 

Er zijn nog geen berichten geplaatst..